miércoles, 30 de noviembre de 2011

COMPETÈNCIES

2. Competència artística i cultural Suposa conèixer, comprendre, apreciar i valorar críticament diferents manifestacions culturals i artístiques, utilitzar-les com a font d’enriquiment i gaudi i considerar-les com a part del patrimoni dels pobles. A més, suposa saber crear amb paraules, amb el propi cos, amb tota mena de materials, suports i eines tecnològiques, tant individualment com col·lectiva les representacions i anàlisi de la realitat que facilitin l’actuació de la persona per viure i conviure en societat.

Competència des de les matemàtiques:
  • Consideració del coneixement matemàtic com a contribució al desenrotllament cultural de la humanitat.
  • Reconeixement de les relacions i formes geomètriques per a la comprensió de determinades produccions i manifestacions artístiques.
- A partir dels coneixements matemàtics que saps sobre el tema tractat, posar-ho en pràctica en el dia a dia i reconeixer-los en les manifestacions artístiques. 

Puntuacions:

  • He aprés, comprés, però no he apreciat les diferents manifestacions culturals i artístiques.
  • He aprés, comprés i apreciat, però no he sagut críticar les diferents manifestacions culturals i artístiques.
  • He aprés, comprés, apreciat i críticat les diferents manifestacions culturals i artístiques, però no he sabut utilitzar-les com a font d'enrequeciment en el dia a dia.
  • He aprés, comprés, apreciat, críticat i he sabut les diferents manifestacions culturals i artístiques, utilitzar-les com a font d'enrequeciment en el dia a dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario